Atacantul Petrolului a declarat că mai are mulţi bani de luat de la Petrolul şi, din această cauză, nu se poate transfera în altă parte. Iată ce a spus Toto Tamuz, pentru Fanatik. “Eu aş vrea să merg să joc la Konya, am şi venit la Istanbul pentru a face nişte teste medicale. Dar nu pot să semnez cu nici o echipă în acest moment, deoarece înainte de toate trebuie să îmi recuperez banii pe care îi am de primit. Pot spune că este vorba despre o sumă foarte mare, pe care cei de la Petrolul nici măcar nu o au. Altfel poate aş fi putut să renunţ. Momentan Petrolul mă ţine blocat, lucrurile nu mai depind de mine.

Agentul şi avocatul meu sînt în discuţii pentru ca lucrurile să se rezolve în cel mai scurt timp. Situaţia la club este foarte grea în acest moment, iar nimeni nu a venit să ne spună că lucrurile s-ar putea îndrepta în următoarea perioadă. Mi-a plăcut foarte mult să joc la Petrolul, fanii sînt extraordinari şi vreau să le mulţumesc pentru încrederea acordată.

Nu cred că voi mai continua aici, dar este important de precizat că în acest moment eu sînt jucător la Petrolul şi aştept ca lucrurile să se rezolve”, a zis Tamuz.

Este o stare de fapt şi Tamuz nu poate fi condamnat, până la urmă, că îşi vede interesul. Marea întrebare este dacă şi Petrolul îşi poate urmări şi atinge interesul pe plan sportiv şi financiar.

Atmosfera din cadrul echipei se doreşte a fi degajată, dar, în Antalya, tună şi fulgeră de la începutul cantonamentului.