Nu vă închipuiţi că erau cu nemiluita, dar am fost surprins să văd că patru suporteri cehi au aşteptat răbdători sosirea delegaţiei petroliste, pentru a obţine autografe. Nu oricum, ci pe nişte book-uri de efect. O listă cu numele fiecrărui fotbalist petrolist, în dreptul căruia să semneze şi câteva pagini dedicate fiecărui jucător din lot, pline de fotografii care îi înfăţişau pe jucătorii Petrolului în echipametele echipelor la care au evoluat de-a lungul timpului.

Albin, Teixeira, De Lucas şi Alcenat au fost cei care au semnat, la prima apariţie a echipei în faţa hotelului Marriott, acolo unde este cazată delegaţia petrolistă. Care a ajuns cu bine la Plzen după un zbor de o oră şi jumătate până la Praga şi un drum de 80 de km cu autocarul, până în Plzen.

Mark Sneberg, singurul care ştia engleză dintre cei patru fani ai Viktoriei, care i-au aşteptat pe petrolişti la hotel, ne-a spus că el nu ţine doar cu Viktoria, ci şi cu Slavia Praga, iar în fotbalul continental o apreciază pe Chelsea. De la Petrolul a spus că îi plac Mutu şi Albin, fotbalişti care l-au impresionat când evoluau în campionatele puternice ale Europei.

După câteva ore de odihnă, echipa va avea programat antrenamentul oficial, de la ora 19.00