Trei consilieri judeţeni ar putea fi excluşi din PNL. Iuliana Dosaru, Toma Pinţoiu şi Vasile Pătraşcu sunt acuzaţi că nu au acceptat validarea lui Marius Fenechiu în funcţia de consilier judeţean. Odată excluşi din partid aceştia vor pierde şi calitatea de consilieri judeţeni.

Conform protocolului defuctei USL următorul pe lista consilierilor judeţeni(după plecarea lui Laurenţiu Rebega la Bruxelles) este Marius Fenechiu.  Însă în şedinţa CJ de săptămâna trecută, trei aleşi liberali nu au votat validarea lui Fenechiu, cu riscul de a excluşi din PNL şi chiar şi din Consiliul Judeţean.

Contactat telefonic, deputatul Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, ne-a confirmat că va propune excluderea din partid a celor trei consilieri judeţeni. „Biroul Politic Judeţean va discuta excluderea din PNL a celor trei consilieri care au votat împotriva PNL şi împotriva unui coleg de partid. Au votat în bloc alături e PSD, deşi anunţaseră în şedinţa PNL că vor valida proiectulde hotărâre.”, ne-a spus Mircea Roşca.

„Sunt convins că Justiţia va face dreptate în acest caz”, ne-a mai spus liderul liberal.

Mircea Roşca este uimit de ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Judeţean Prahova.

„De când sunt preşedintele PNL Prahova este prima oară când văd o schimbare de atitudine în Consiliul Judeţean. Mircea Cosma, preşedintele CJ era omul care păstra un anumit echilibru, în ciuda situaţiilor de pe scena politică. De data aceasta cred că este vorba despre atitudinea noii conduceri a PSD Prahova. Vreau să anunţ, că deşi avem o majoritate în CJ împreună cu PDL, nu vom folosi acest lucru pentru a vota împotriva proiectelor importante. Ne vom susţine în continuare programele, proiectele, iar activitatea noastră va fi în beneficiul prahovenilor”, ne-a mai declarat Mircea Roşca.