Dosarul de evaziune fiscală în care a fost arestat fostul consilier guvernamental Marcel Păvăleanu devine unul cu legături cu lumea politică. Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean că vineri procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au audiat-o pe Andreea Cosma, fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma.

Aceleaşi surse ne-au povestit că după audieri, tot vineri, procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva Andreei Cosma, fiind decisă şi instituirea sechestrul asigurator asupra  conturilor cabinetului notarial pe care fiica preşedintelui CJ îl deţine.

Vă reamintim că pe 19 octombrie judecătorii Tribunalului Prahova au decis arestarea pentru 29 de zile a lui Marcel Păvăleanu, fost consilier guvernamental. Acesta a fost reţinut de procurorii de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti sub suspiciunea săvârşirii infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală. Prejudiciul depăşeşte 34 milioane de EURO.

Vom reveni cu amănunte!