Cosmin Contra a recunoscut să sunt şanse reale să plece la Guangzhou în schimbul a trei milioane de euro, pentru că astfel ar ajuta clubul să supravieţuiască, scrie gsp.ro

"Se pare că sunt pe punctul să mă vândă. Dacă eu sunt singurul din club care are ofertă, ce să facă? Mi-au sugerat că aş ajuta clubul, dacă oferta e reală, că trec prin nişte momente financiare destul de proaste. Şi peste doi ani să mă întorc. Am înţeles aluzia, vom vedea. Aş face lucrul ăsta pentru club, pentru că ştiu problemele. Dar e şi un salariu foarte bun pentru mine. De vreo cinci ori mai bun decât am la Getafe. Banii sunt importanţi, dar să vedem ce se va întâmpla. Salariul ăsta nu ţi-l dă nimeni în Europa, decât la o echipă foarte mare. Dar eu mă simt bine la Getafe, mă simt bine în Primera.

Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri şi să ajuţi oamenii care au avut încredere în tine. Probabil această ofertă ar salva un sezon. Şi să rămân şi să nu fie jucătorii plătiţi...? Să am apoi 3-4 rezultate proaste şi să mă dea afară? Din cauza datoriilor la stat, bugetul anul acesta şi anul următor va fi mic", a spus fostul antenor al Petrolului la DigiSport.