Victoria celor de la ASA Târgu Mureş în meciul cu Steaua a fost una facilitată, evident, de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs.  Şi asta a declanşat o nenorocire naţională. În frunte cu Ivanovici, s-au înghesuit steliştii să ţipe, nene, cât de furaţi au fost ei şi ce rezultat mare ar fi făcut dacă ar fi fost arbitraţi corect! Vă doare? Ar trebui, pentru că atunci când alte echipe erau măcelărite de arbitraj şi voi luaţi 21 de puncte graţie arbitrajelor, în sezonul trecut, şi când alţii, în afara de presei aservite , strigau nedreptatea, vă durea în cot, băi, steliştilor! Acolo ne doare şi pe noi acum!

Hai, nu mai plângeţi, că dacă Zicu era şi el fotbalist o luaţi şi mai rău! Oricum, e o realizare de campioană să iei gol dintr-o degajare a portarului.  Ţipă steliştii acum de parcă e cea mai neagră zi a existenţei lor! Să mai fiţi şi voi furaţi, să vedeţi cum e! Rezultatul contează, nu? Aşa spuneaţi mereu când arbitrajele vă avantajau!

V-a furat Kovacs? Urlaţi? Ştiţi câte puncte a pierdut Petrolul din cauza lui? Doar că atunci Ivanovici nu mai plângea cu vocea aia subţirică! Şi nici ceilalţi stelişti care sunt indignaţi nu că au pierdut, ci, în primul rând, pentru că îşi permite să-i facă cineva asta minunatei, stelarei, unicei echipe. Hai, calmaţi-vă, că vă bate şi Dinamo!

foto: prosport