Meciul Serbia-Albania a fost suspendat în minutul 41 din cauza incidentelor grave petrecute pe teren din cauza sensibilităţilor politice dintre cele două ţări.

În minutul 34, o dronă s-a plimbat deasupra terenului, la mică înălţime având arborat de două fire steagul Albaniei Mari, cu provincia Kosovo înglobată. Jucătorul sârb Ştefan Mitrović a prins drapelul şi a încercat să tragă drona la sol, motiv pentru care jucătorii albanezi să sară la bătaie. Imediat, rezervele şi stafurile tehnice ale celor două echipe au intrat pe teren şi au început să se bruscheze. Mai mulţi ultraşi sârbi au năvălit pe gazon dar au fost repede scoşi afară de jandarmi. Arbitrul englez Martin Atkinson a decis în minutul 41 întreruperea jocului la scorul de 0-0. Jucătorii albanezi a intrat la cabine, nu înainte de a fi bombardaţi cu scaune şi a fi agresaţi la intrarea în tunel de suporterii dezlănţuiţi. Dispozitivul impresionant format din 3.500 de poliţişti şi jandarmi nu a putut ţine situaţia sub control pe stadionul Partizan.

Primul suspect în provocarea incidentelor se pare că ar fi fratele premierului albanez, Olsi Rama. Acesta ar fi condus printr-o radiocomandă drona care purta drapelul cu pricina. Autorităţile sârbe au dispus reţinerea acestuia. La meci a fost prezent şi preşedintele sârb, Tomislav Nikolici.

Drapelul care a declanşat incidentele reprezenta o hartă cu „Marea Albanie“, un proiect naţionalist care are ca scop reunirea în cadrul unui singur stat a comunităţilor albaneze din Albania, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Grecia şi din sudul Serbiei.