De ceva timp, Petrolul începe foarte slab partidele disputate, având reveniri cvasi consistente în partea a doua a meciului. Din păcate, de cele mai multe ori şi aceste reveniri sunt sterile, echipa nemaifăcând acele meciuri incisive cu care îşi obişnuise fanii. Petrolul nu mai joacă un fotbal spectaculos, iar jucătorii sai par nemotivaţi. Antrenorul Petrolului nu îşi poate explica această atitudine, cu atât mai mult cu cât, la Ploieşti, salariile jucătorilor sunt achitate la zi şi nu sunt alte probleme majore la club .

"Nu am o explicaţie pentru evoluţia slabă din prima repriză. Am primit un gol foarte uşor. Începem prima repriză fără atitudine, se tot repetă lucrul ăsta. Cred că am avut ocaziile ocaziile mai mari astăzi. S-a simţit lipsa lui Teixeira, el aduce un plus de valoare pentru echipa noastră. Ne-au mai lipsit Geraldo şi Pecanha. Sper că ambii să fie titulari cu Steaua.

A fost un program greu, ne vom reveni la Ploieşti. Conjunctura a fost împotriva noastră. Începând cu meciul de la Craiova, am pierdut mulţi jucători vitali pentru echipa noastră. Au fost şi greşeli de arbitraj la meciul cu CFR, dar noi sperăm să trecem peste această perioadă dificilă", a spus Răzvan Lucescu la Look TV.