Petrolul nu va întâmpina mâine opoziţie doar din partea jucătorilor de la Pandurii Tg Jiu, ci, foarte probabil, şi din partea arbitrului Lucian Rusandu.

Desemnarea arbitrului din Sf. Gheorghe i-a nemulţumit de cei din stafful Lupilor Galbeni, mai ales că "rănile" provocate de Sebastian Colţescu în meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 1-2, nu s-au închis încă.

”Suntem vânaţi! Altfel, nu ne explicăm de ce la un meci aşa de important precum cel de la Tg. Jiu e delegat un arbitru precum Lucian Rusandu, din Sf. Gheorghe”, au acuzat, pentru SportNews.ro  surse din cadrul clubului.

Ultima experienţă a ”lupilor” cu Rusandru la centru a fost în meciul de Cupa Ligii, Universitatea Cluj – Petrolul 1-0. La acea partidă, ”găzarii” au avut două lovituri de pedeapsă neacordate, la Satli  şi la Nepomuceno.

”Suntem nedreptăţiţi de hotărârile comisiei care face delegările la Liga I, probabil că deranjăm, altfel nu ne putem explica unele decizii ale CCA. Am sperat şi noi că partida cu Pandurii va fi încredinţată unui Tudor, unui Balaj, dar uite că au trimis pe altcineva”, s–au mai plâns şefii prahovenilor reporterilor de la SportNews.ro.