Nu a fost nicio glumă, albanezii de la Flamurtari chiar au făcut ofertă pentru Juan Angel Albin. De aici, însă. şi până la plecarea uruguayanului de la Petrolul, taman la adversara din Europa League, e cale lungă. Patronul Petrolului, Dan Capră, a explicat cum stau lucrurile:

“Nu e glumă! Albanezii chiar îl vroiau pe Albin, a existat o ofertă a lor în acest sens, dar ceea ce au spus ei mi-a intrat pe o ureche şi mi-a ieşit pe alta! Hai să fim serioşi, şi Petrolul l-ar vrea pe Benzema! Nu poate fi vorba despre o plecare a lui Albin la Flamurtari. Ştiu că şi antrenorul lor a insistat, e normal ca ei să vrea un astfel de fotbalist, dar noi suntem Petrolul, avem obiectivele noastre, iar Albin este un fotbalist foarte important pentru noi!”, a declarat Dan Capră pentru Jurnalul Prahovean.

Despre meciul cu Flamurtari, patronul Petrolului a punctat importanţa rezultatului: “A fost primul meci oficial, a fost bine, trebuie să avem răbdare. Vom lua totul pas cu pas, inclusiv Cupa Ligii, pe care vrem să o câştigăm! Mă bucur pentru Gevaro, dar şi pentru Patrick (n.r.- Nkoyi) şi Fanchone. Până la urmă, ceea ce s-a întâmplat ieri la meciul cu Flamurtari a fost ceva normal!”, a mai spus Dan Capră.