Petrolul arată cel mai bine dintre toate echipele româneşti la startul sezonului. Astăzi a fost rândul mascotei Lupino să arate că e cea mai tare din ţară.

 Cei mai mici dintre lupişorii Centrului de Copii şi Juniori, lotul echipei mari şi staff-ul tehnic au fost, joi după-amiază, protagoniştii unui shooting foto pentru noul sezon, în centrul atenţiei aflându-se, însă, Lupino, cel mai nou membru al haitei.

Petrolul pregăteşte noua stagiune şi din punct de vedere al imaginii, iar astăzi şi-a programat o şedinţă foto şi video, toate materialele urmând să fie folosite pentru a răsplăti dragostea şi pasiunea suporterilor ploieşteni. Cu această ocazie, a fost prezentată şi noua mascotă a echipei, Lupino fiind un lup gonflabil înalt de 6 metri, care se mândreşte cu faptul că este singurul reprezentant, la aceste dimensiuni, al unei formaţii de fotbal din România. Fanii vor avea parte de o surpriză şi nu mai au mult de aşteptat, pentru că mascotele Lupino în miniatură vor fi scose la vânzare în magazinul oficial al clubului de la stadionul ”Ilie Oană”, ce va fi redeschis săptămâna viitoare.