Corneliu Vadim Tudor îşi continuă războiul personal cu cei care l-au debarcat din fruntea PRM. Tribunul nu recunoaşte decizia colegilor de partid şi a început să-i excludă din partid pe cei care au votat împotriva lui.
Primul pe lista lui Vadim Tudor a fost Gheorghe Funar. Tribunul nu doar că l-a exclus din partid, însă s-a luat şi de soţia fostului primar al Clujului.
"Împins de la spate de o nevastă abuzivă şi carieristă, care vrea să-l vadă, iar, şef de partid (după ce a băgat în groapă PUNR-ul), Gheorghe Funar muşcă mâna care l-a făcut senator, timp de patru ani", a spus Vadim Tudor despre Funar.
Gheorghe Funar, despre care se spune că ar putea fi următorul preşedinte al PRM a declarat că Vadim Tudor a luat decizia de a-l exclude de unul singur pentru că Biroul Permanent al partidului nu s-a întâlnit.
"Aşa o fi vrut muşchiul şi pixul lui, că Biroul nu s-a întâlnit. O aberaţie, evident. Mi-a reproşat că nu zâmbesc, în condiţiile în care ţara este jefuită şi se întâmplă ce se întâmplă, şi că am afirmat că Iisus Hristos nu era evreu, ci pui de dac. Păi, nu spune el în Biblie: Evreii nu fac parte din turma mea?! Aşa spune", a punctat Funar pentru gândul.info.
Pe 15 iunie, la un Consiliu Naţional care a avut loc la Palatul Parlamentului, a fost votată suspendarea lui Corneliu Vadim Tudor din funcţia de preşedinte al PRM. Nemulţumiţii, care spun că reprezintă 24 de organizaţii judeţene, i-au reproşat fondatorului PRM că a îngropat partidul ducându-l spre un scor electoral din ce în ce mai mic.