Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede în viitorul USL-ului, acesta declarând, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă mai crede în viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a răspuns negativ : "Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca şi cum mai crezi în căsnicie şi te afişezi cu amanta", a declarat senatorul PNL, citat de Agerpres.

Teodor Atanasiu a apreciat că nu există nicio şansă ca Victor Ponta să-l numească pe Klaus Iohannis vicepremier şi ministru de interne : "Domnul Ponta ştia de la început că nu va face acest lucru. A tras numai de timp, căutând tot felul de explicaţii", a opinat Atanasiu. Acesta susţine că Iohannis nu este dorit de către PSD ministru de interne în condiţiile în care este an electoral.

"Domnii ăştia nu vor sub nicio formă ca vecinul nostru de judeţ, Klaus Iohannis, să ajungă la ministerul de interne. Şi nu vor dintr-un motiv foarte simplu. E ministerul care va număra voturile de două ori anul ăsta. Ori, domnii de la PSD nu-l vor pe unul ca şi Klaus Iohannis acolo, la numărarea voturilor. Nu mai bun ar fi unul de-al lor, să numere aşa cum ştiu ei cel mai bine? De exemplu, cum ştie domnul Oprea. Ce frumos le-ar număra domnul Oprea şi în favoarea lor", a declarat liberalul, citat de www.cotidianul.ro.