Crin Antonescu a declarat că are deja o propunere pentru conducerea Ministerului de Transporturi.Liderul PNL a infirmat existenţa unui schimb de ministere între cele două partide aflate la guvernare.
„În calitate de preşedinte al partidului, am o propunere şi nu este nici una dintre cele care s-au vehiculat în presă. Reamintesc faptul că în presa română a fost o acuzaţie ascuţită că am propus un om cu probleme. Ovidiu Silaghi nu a avut nici o problema în momentul în care a fost propus. A avut o problemă cu ANI pe care şi-o rezolvase. Nu exista atunci bănuiala că DNA va deschide un proces împotriva sa”, a declarat co-preşedintele USL Crin Antonescu.

Şeful Senatului a mai spus că i-a cerut preşedintelui, atunci când s-a întâlnit cu el pentru a discuta despre propunerea la MTI a lui Ovidiu Silaghi, că dacă există şi ştie ceva care ar putea să împiedice numirea lui Silaghi la conducerea ministerului să îi comunice. „Nu a avut cum să ştie, pentru că dosarele făcute de DNA sunt secrete”, a adăugat Crin Antonescu.

Propunerea va fi făcută publică duminică după amiză