Supa se numără printre preparatele cel mai uşor de pregătit. Totuşi, atunci când faci supa trebuie să ai răbdare şi să-ţi dedici întreaga atenţie pentru ca acest fel de mâncare să iasă exact aşa cum ţi-ai dori. Ne place să mâncăm o supă gustoasă, fie că este obişnuită sau cremă, cu carne sau cu legume. De aceea, considerăm că e important să ştii care sunt greşelile pe care ar trebui sa le eviţi.

Iată care sunt cele mai mari şase erori pe care le poţi face atunci când prepari supa:

1. Foloseşti vegeta pentru a-i da aromă. Nimic mai greşit. Pe lângă faptul că vegeta conţine foarte mult sodiu, dăunător organismului, aceasta dă supei o aromă artificială, deloc de dorit. În loc să foloseşti vegeta, poţi adăuga mai multe legume sau poţi folosi cuburi concentrate de legume pe care să le faci acasă.

2. Adaugi tăiţeii, fideaua sau orezul prea devreme. Dacă foloseşti paste sau orez pentru a da o anumită consistenţă supei, nu uita că acestea trebuie adăugate abia spre final pentru ca ele să nu se înmoaie prea tare. Orezul îl poţi adăuga cu 20 de minute înainte de finalizarea supei, pastele uscate cu 5-10 minute înainte, iar pastele proaspete doar cu 3-4 minute înainte.

Continuarea articolului o puteţi găsi pe : http://www.obiectiv.info/6-greseli-pe-care-le-faci-atunci-cand-prepari-supa