La televizor. În mod normal trebuia să spun că aş fi condus personal autocarul cu suporteri, să merg la Atena, să susţin naţionala. Dar nu aş fi mers nici dacă mă teleportam deoarece nu îmi place Piturca. Este, după umila mea părere, un păcălici al fotbalului, chiar şi atunci când naţională câştigă. M-am săturat de antifotbal şi de apărarea pe trei linii.

Meciul a fost totuşi interesant, toată lumea încercând cu emoţie să ghicească minutul când grecii vor înţelege că a început meciul. Se pare că ei erau mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat la barajul de anul trecut şi nu au vrut să forţeze nota. Totuşi, vin mulţi turişti romani pe acolo. În afară crucilor ortodoxe de mare anvergură făcute la începutul reprizelor şi la momentele de schimbare, grecii au părut că au fost aduşi cu forţa pe teren, de numitul Ranieri, italian după mamă.

Despre meci nu mai am ce spune. Cred că pe greci îi bătea şi Fortuna Brazi astăzi. Ceea ce am sesizat a fost arbitrajul IMPECABIL ! Un om normal, echilibrat psihic, ne-a arbitrat cu mare eleganţă.  La faza din minutul 86, când Pintili a atins mingea în careu, involuntar, arbitrul a judecat perfect dinamica fazei. Dacă juca Petrolul şi era o astfel de fază, colţescu dădea roşu, 11 metri şi bătea şi doi jucători ! După ce le scotea ochii cu cartonaşul.

Piturca îşi menţine profilul său de Taraf TV, Bogdan Stancu nu a fost panaramă, iar Tamaş avea ochii cam sticloşi. Grecii....de ei chiar nu mai spun nimic deoarece nu am ce. Nu au jucat !

Şi încă ceva : când Hoban s-a tăvălit pe iarba pentru schimbare şi era oblojit la piciorul drept pentru că îl durea capul, Piturca i-a strigat înainte de schimbare:  Stai acolo ! Nu te ridica ! Aşteaptă targa ! Băăăă, nu te ridica !!!! Antrenor de Champions League, nu-i bai ! TRELING BOY !

Trei puncte din start. În octombrie vin ungurii, iar pe ăştia e obligaţie naţională să-i batem. Dacă pleacă Piturca la arabi, se zice că vine Boloni la naţională. Cum ar fi să debuteze contra Ungariei ? Mamă, ce grupă avem ! Hai România !