Programul restaurantelor din AFI Palace Ploieşti se va prelungi vinerea şi sâmbăta până la 4 dimineaţa. Astfel, ploieştenii se vor putea bucura de experienţe culinare delicioase chiar şi în toiul nopţii, în atmosfera caldă din AFI Palace Ploieşti.

„Odată cu începerea sezonului rece, AFI Palace Ploieşti devine opţiunea perfectă de petrecere a timpului liber cu prietenii şi familia, într-un ambient plăcut şi primitor, atât în timpul zilei, cât şi noaptea. Am fost plăcut impresionaţi de cât de bine au primit ploieştenii conceptul Zappa Club & Lounge, şi de aceea am dorit să le mulţumim prin oferirea unor opţiuni în zona de food court de care să se bucure după serile de concerte şi spectacole din Zappa”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.

Pentru experienţe culinare cât mai variate, AFI Palace Ploieşti strânge laolaltă în zona de food court restaurante cu specific diferit. Recent inaugurat este Burger Box, care oferă vizitatorilor centrului comercial o gamă amplă de burgeri, preparaţi după bunul plac şi imaginaţia clienţilor, cu cele mai calitative ingrediente. Burger Box din AFI Palace Ploieşti este prima locaţie deschisă în judeţul Prahova şi a doua din România.

Restaurantele care şi-au anunţat prelungirea programului până la orele 4 dimineaţa în zilele de vineri şi sâmbătă sunt KFC, McDonald’s, Burger Box, Pizza Bonita, Al Wady, Salad Box, Mado şi Chopstix.

Pe lângă experienţele culinare, în perioada următoare, AFI Palace Ploieşti îi aşteaptă pe ploieşteni cu zeci de surprize şi oferte, special concepute pentru perioada sărbătorilor. Atmosfera festivă deja s-a instalat în centrul comercial, dovadă fiind numărul record de vizitatori înregistrat weekendul trecut, când aproximativ 1 din 4 ploieşteni au trecut pragul centrului comercial pentru a descoperi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.