Citroen a anunţat că va creşte cadenţa producţiei pentru modelul C4 Cactus în cadrul uzinei sale din Valleverde, Spania. Producţia va creşte cu 20% pentru a face faţă cererii. Deşi a fost privit cu scepticism la început, iar mulţi au comentat pe marginea aspectului său ciudat, dublat de invenţia AirBumps, Citroen C4 Cactus a sfidat cu succes contestatarii.

Cel puţin asta spune evoluţia comercială a modelului francez. Potrivit oficialilor Citroen, cererea pentru C4 Cactus este în creştere, iar grupul PSA plănuieşte să crească nivelul producţiei la uzina Villaverde de lângă Madrid, Spania. Francezii vor suplimenta turele şi vor creşte astfel cadenţa.

Potrivit unei publicaţii locale, muncitorii de la uzina spaniolă vor lucra în fiecare sâmbătă din luna noiembrie. Directorul fabricii a anunţat deja că producţia va creşte în următoarea perioadă cu aproximativ 20 de procente.

Analiştii din industria auto s-au arătat surprinşi de primirea bună de care s-a bucurat C4 Cactus şi estimează vânzări care ar putea ajunge până la 100.000 de unităţi anual.

Sursa: Automarket.ro