Din cauza lucrărilor de reabilitare în centrului staţiunii Sinaia, în perioada 5-15 mai 2014 circulaţia rutieră va fi deviată pe alt tronson.

Pe Bulevardul Carol I, din dreptul sensului giratoriu de la Hotel International până la intersecţia cu strada Aosta, circulaţia rutieră va fi blocată, începând cu data de 05 mai 2014, ora 9 până la finalizarea lucrărilor pe acest tronson (aproximativ 2 săptămâni).

Pe direcţia Bucureşti – Centru - Braşov, circulaţia autovehiculelor se va realiza pe Bulevardul Republicii – Strada Mihail Kogălniceanu – Str. Aosta – B-dul Carol I – B-dul Ferdinand. 

Pentru tranzitarea oraşului Sinaia autorităţile locale recomandă varianta oraşului, respectiv DN1.

Circulaţia pietonală pe Bulevardul Carol I se va realiza în continuare pe partea stângă în sensul de mers spre centru - Braşov.

Proiectul „Reabilitarea Infrastructurii Publice Urbane: Oraş Sinaia «Via Sinaia Design-Verde-Deschis»“, pe fonduri europene, are o valoare de aproximativ 20 milioane de euro şi va fi implementat pe durata a 26 de luni, reabilitând infrastructura urbană din zona centrală a oraşului: B-dul Republicii, B-dul Carol I şi B-dul Ferdinand precum şi străzile laterale care debuşează în aceste bulevarde.