Nouă consilieri ploieşteni au fost marţi la sediul DNA pentru a oferi lămuriri legate de povestea contractului de premiere a jucătorilor de la Petrolul, încheiat între municipalitate şi Asociaţia „Lupii Galbeni“. Până acum au fost la sediul instituţiei amintite: Gheorghe Sârbu, Marilena Stanciu, Iulian Bolocan, Iulian Teodorescu, Adrian Lupu, Marcian Cosma, Cătălina Bozianu, Paulica Drăguşin şi Sorin Constantin.

Pentru miercuri au fost convocaţi la sediul Serviciului Teritorial consilierii: Cristian Dumitru, Cristian Ganea, Sanda Drăgulea, Paul Palaş, Puiu Neagu, George Pană, Costel Horghidan, Ionuţ Ionescu, Constantin Popa şi Gheorghe Popa, Radu Socoleanu, Răzvan Ursu, George Botez, Robert Vâscan şi viceprimarul Raul Petrescu.

Consilierii au fost convocaţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a li se aduce la cunoştinţă că de acum au şi calitate de martori.

Iolanda Băzăvan nu a fost la la sediul de pe strada Cantacuzino, fiind plecată din localitate. Un alt consilier care nu a fost convocat este Gabriel Minea.

Consilierii care au fost marţi la sediul DNA nu au mai dorit să comenteze asupra motivelor convocării. Unii consilieri au stat mai mult de o oră la audieri.